RUC

I samarbejde med Roskilde Universitets el- og AV-afdeling har Arkilux renoveret belysning i 2 auditorier på Roskilde Universitet.

I begge auditorier var belysning udført med Creston / DMX styring, gammeldags lastdæmpere der udgjorde lysdæmpning i rummene.

Med overgang til LED – var der forsøgt – at renovere med de standard E27 løsninger der er på markedet, men med det kedelige resultat, at lyset ikke kunne dæmpes helt og der var desuden store udfordringer med at lyset blinkede.

HVAD GJORDE VI?

Arkilux skiftede samtlige lamper til en ”professionel LED løsning”, og skabete på den måde mere lys, der kan dæmpes til 1%, og som via DMX2DALI kan styres med kundens oprindelige anlæg.
En meget spændende opgave, hvor alle fagfolk fik glæde af hinanden…

Det optimale med den nye løsning er mere 50.000 timers levetid, og kun 2% udfald, hvilket er vigtigt da det er svært at komme til lamper efterfølgende.

Roskilde Universitet fået renoveret og implementeret, både indendørs og udendørs, grønne, bæredygtige og energibesparende LED løsninger, herunder løsninger som indbefatter ændring og tilpasning til de enkelte institutters styringssystemer F.eks. DALI 2, Casambi Wireless dæmp, PIR-tyret løsninger og ASTRO dæmp fra Arkilux Design.

Alle projekter er udført inden for den aftalte tidsplan, og den aftalte økonomi også er overholdt.
Roskilde Universitet har renoveret og energioptimeret igennem mange år med retrofit LED løsninger fra Arkulux Design og kommer til at gøre det fremadrettet.