Mere end 30 års erfaring

Arkilux Design blev stiftet af Peter Rasmussen i 1988, der har en baggrund i Louis Poulsen med ansvar for implementering og projektering af store belysningsprojekter i Danmark og udlandet.

Det hele startede med et større projekt for Handelshøjskolen Dalgashave i samarbejde med arkitekt Henning Larsen og senere har Arklilux også produceret lamper i samarbejde med bl.a. Dissing + Weitling og Jørgen Langvad.

I 2022 foretog man et generationsskifte, hvor sønnen Lars Rasmussen overtog firmaet. Lars har trådt sine barnesko i fabrikken og har derfor beskæftiget sig med lys næsten hele livet. Lars er uddannet ingeniør og har derfor en god teknisk baggrund, men også en kreativ tilgang til opgaverne. Derfor er Arkilux også kendt for sine renoveringer af eksisterende belysninger, både ude og inde.

Gennem 30 år har far og søn fulgt med i udviklingen indenfor belysning og kan i dag rådgive, designe, konstruere og producere bæredygtige løsninger, der udover at være C02 besparende, også kan nedsætte kunderne omkostninger til lys betragteligt.

Mottoet er ”Lys for øje. Øje for lys” som i allerhøjeste grad dækker over Arkilux DNA.

Lars F. Rasmussen

Lars Dilling